lauantai 16. heinäkuuta 2011

Se Oikea... hääpuku

Päätettyämme teemaväriksi vihreän, aloin saman tien haromaan hiuksiani tuskaisena. Kyllä, vihreä on lempivärini, mikään muu ei ole edes vaihtoehto. Tuskaa vain aiheuttaa vihreäkorosteisten hääpukujen tarjonta. Olen löytänyt KAKSI kivaa...


Tämä on tämänhetkinen ykkösvaihtoehto, Nixa designin ihanan yksinkertainen puku, jota olen itse asiassa jo ensi kuussa menossa sovittamaankin. Hieman kuitenkin mietityttää jo nyt, että onko puku makuuni liiankin yksinkertainen, ja miten tuollainen yläosaleikkaus minulle sopisi.



Toinen potentiaalinen vaihtoehto on tämä Alfred Angelon upealla laahuksella varustettu puku. Tässä on kuitenkin useampikin ongelma; puvun etuosa on melko tylsä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja en suuremmin välitä laahuksista, uskon että vain kompastuisin sellaiseen =D, ja tässä puvussa se juju on kuitenkin nimenomaan laahuksessa.

Kolmas potentiaalinen vaihtoehto, myöskin budjetille epäystävällisin, olisi teettää mieleinen puku. Sitä vaihtoehtoa varten kasasin (jälleen) pienen kollaasin.



Kelttiteemaamme sopivasti jotkin kevyet pienesti överit hihat olisivat kivat. Kevyemmät tosin kuin tuossa melko autenttisen näköisessä keskiaikaisessa puvussa. Pidin hirmuisesti prinsessa Victorian puvusta, ja erityisesti sen yläosasta. Tuollainen kaula-aukko voisi toimia minun ruumiinrakenteellani kivasti, ja uumaa korostava vyö voisi kaivaa sen vyötärön paremmin esiin. Tuon tyyppisessä mekosssa voisi laittaa Nixan puvun tyylisiä kirjailuja kiipeämään helmasta ylöspäin.

Kolmas kollaasissa esiintyvä puku on myös ihana, joskin aivan liian vihreä, tarkoitus on kuitenkin pukeutua valkoiseen pukuun. Harsomaiset päällikerrokset kuitenkin ovat mahtavia.

Kollaasiin ymppäsin kuvan myös potentiaalisesta tiarasta. Helmiä, kelttikuvioita... Mitäs sanotte, onko liian överi? En ole itsekään aivan vakuuttunut haluanko ylipäätään tiaraa, mutta jos sellaisen hankin, niin tuo on ykkösvaihtoehto. Tiara on kelttikorujen valikoimaa.

5 kommenttia:

  1. Aivan mahtava tuo ensimmäinen puku ja tuo tiara! Tuo keltti-teemasi on niin ihana! ♥

    VastaaPoista
  2. Joo, toivotaan että se näyttää itsenkin päällä yhtä ihanalta :)

    VastaaPoista
  3. Eka puku on tietysti sanoinkuvaamattoman upea -edelleen :) Kollaasin oikeassa reunassa oleva puku oli myös upea, mutta kaipaisi tosiaan paljon lisää valkoista. Ja nuo kaks muutakin voisi sopia hyvin tyyliin :)
    Täytyy sanoa et tiara oli yllätys! Tuo kollaasissa oleva on oikein kaunis, ei ole liian krumeluuri.

    VastaaPoista
  4. Joo, oon itekin ihan yllättyny et edes harkitsen tiaraa :D

    VastaaPoista
  5. hei mekin ollaan mietitty vihreää väriä häihin, hihi :)

    kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista