perjantai 22. heinäkuuta 2011

Mitä tällä viikolla on tapahtunut

Vaikka kuluneella viikolla ei ole postausta kuulunutkaan, ovat häät pyörineet aktiivisesti mielessä.

- Olen lähetellyt juhlapaikkakyselyä aivan mahtavan oloisesta paikasta. Reposaaren Junnilan suhteen olemmekin päätyneet siihen, että se on turhan kaukana hääkirkosta. Menossa on siis ollut kova etsintä Porin alueelta, ja yhdestä tosiaan lähetin viimein eilen tiedustelua.

Kyseessä on Sampo Rosenlewin omistama Mekani, joka sijaitsee Porissa tehdasmiljöössä Pohjoisrannassa. Ihastuin oitis kuvissa näkyvään tehdashenkisyyteen ja tietynlaiseen askeettisyyteen. Lisäksi tila näyttää siltä, että sen saa helposti sisustettua teeman mukaisesti.

Kuva juhlasalista, Mekanin kotisivuilta.
Toivottavasti juhlapaikka on oikeastikin yhtä hieno kuin kuvissa vaikuttaa, ja on vielä vapaakin oikeana ajankohtana...

 - Mietinnän alla on koko ajan ollut myös tuleva hääpuku. Vihreä morsian  kertoi blogissaan kiinalaisesta hääpukuyrityksestä, josta saa mittatilattuna upeita pukuja kolmanneksen halvemmalla kuin puvun jota olen Helsinkiin menossa. Kyseessä on 365bridal.com. Olenkin löytänyt sivustolta useamman puvun, josta pitäisin. Ajatuksena on nyt, että menen suunnitellusti sovittamaan Nixan pukua, mutta mikäli se ei ole ehdottoman täydellinen, saatan hyvinkin tilata jonkin ihanuuden Kiinasta ^-^

- Tuskailua on esiintynyt vihkisormukseni suhteen. Ihastelemani vihkisormus, Lapponian timattilampi, kun maksaa hieman päälle 1 000 euroa, mikä kuulostaa aivan valtavalta summalta (etenkin suhteutettuna 5 000 euron hääbudjettiin). Toinen vaihtoehto, mitä olin ajatellut, on punakultainen vihkisormus. Joita olen löytänyt kolme, ja niissä on kaikissa liikaa kiviä makuuni.

Lapponian timanttilampi sekä liian runsaskivinen punakultasormus Kohinoorilta.

Yksi vaihtoehto onkin nyt sitten kysellä porilaiselta huippukultasepältä, Esko Lindroosilta, mahdollisuutta teettää vihkisormus punakullasta. Veikkaisin, että vaatimattomalla timanttitoivemäärälläni voisi saada edullisemmin hienon punaisen kuin Lapponian design maksaa.


Lopuksi musiikkia, jonka tahtiin olen häitä suunnitellut. Tätä ei kuulemma kuitenkaan saa juhlapaikan eteisaulassa (miehekkeen mukaan) soittaa tervetulomusiikkina ;D

3 kommenttia:

  1. Meilläkin on nyt kovasti ollut juhlapaikkojen katsastaminen menossa, toivottavasti viikonloppuna löytyisi sopiva.

    Näin sivumennen sanoen, on todella hassua ajatella että olet melkein naapurikaupungista :D

    VastaaPoista
  2. Ai, aikamoinen sattuma =D. (ette sitten varasta meidän juhlapaikkoja xD)

    VastaaPoista
  3. Ei me niin lähellä olla että sinne saakka lähdettäisiin ;) reilu 50km johonkin suuntaan täältä sinne ;)

    VastaaPoista