maanantai 18. heinäkuuta 2011

(Reilu) vuosi ennen häitä

Hei me mennään naimisiin -blogin Morsian oli löytänyt Häät-lehden sivuilta mahtavan muistilistan, jonka oitis varastin =D
Hieno tuki sille, mitä tällä hetkellä oikeasti pitäisi suunnitella (kutsukorttien sijaan ^^)


Jos haluatte mennä naimisiin kirkossa, etsikää mieleisenne ja varatkaa se ajoissa.
Kirkko on tosiaan jo varattu, ihana keskiaikainen Ulvilan kivikirkko. Ulvila on myös miehen kotikunta, ja tämän vanhemmat asuvat siellä edelleen, niin hyvä valinta siltäkin kannalta.

Laatikaa vieraslista. 
Vieraslistasta on ollut jo sen verran puhetta, että 50 henkeen kaikki vieraat eivät mahtuisi, tämänhetkinen luku on n. 80, hääpari mukaan lukien. Teemme sitten vain karkean jaon, että kumpikin saa kutsua 39 vierasta.

Tehkää budjetti.
Budjetiksi on päätetty 5000 euroa, josta omavaltaisesti suunnittelin, että vihkisormus ja hääpuku saavat tarvittaessa tursuilla ulos.

Valitkaa häiden pitopaikka ja tarjoilupalvelut.  
Häiden pitopaikaksi on tällä hetkellä harkinnassa Junnilan leirikeskus Porin Reposaaressa, upean miljöönsä vuoksi. Sisätilat täytyy vain ensin päästä näkemään.
Ruokailupitopalveluksi on tällä hetkellä harkinnassa sellainen kuin Viikin Helmi. He kun kehoittavat nettisivustollaan haastamaan heidät, ja toiveissa on hiukan tavallisesta poikkeava menu. Tästä lisää myöhemmin ^^.


Junnilan leirikeskuksen pihapiiriä.


Varatkaa valokuvaus ja videokuvaus kirkkoon ja juhlapaikalle.  
Videokuvausta en halua missään nimessä, mutta valokuvaus on mietinnässä. Viralliset potretit haluaisin ehkä ennemmin studiokuvina (esim. Elämyskuvassa), mutta juhlissa kuvaamiseen luultavasti värvätään joku lähipiiristä, kummankin ystävissä kun on innokkaita valokuvaamisen harrastajia ja ammattilaisia. Samainen ystäväpiiri voi sitten ottaa myös miljöökuvia juhlimisen lomassa. 


Elämyskuvan galleriasta parhaimpia.


Suunnitelkaa hääjuhlanne musiikki ja varatkaa orkesteri.  
Orkesterille ei luultavasti ole tarvetta, kun suunnitelmissa ei ole tanssimistakaan. Tarkoitus olisi soittaa valittua musiikkia ihan vain taustamusiikkia levyiltä. Tästäkin jossain vaiheessa omaa postausta. 

Suunnitelkaa, missä vietätte hääyön ja mihin lähdette häämatkalle.
Tätä täytyy vielä harkita.

Miettikää millaiset kuljetukset haluatte kirkosta juhlapaikalle sekä illalla häistä hääyön viettopaikkaan, ja tehkää varaukset. 
Hääautosta itselläni on monenlaisia visioita, joista kaikista sulho ei ole samalla kannalla... =D


1 kommentti:

  1. No mukava että nämäkin vihreät häät on tarkoitus järjestää lähes samaan aikaan kuin meidän, helpottavaa tietää, että muillakin on sählinki jo päällä. ;) Välillä sitten tulee niitä ahdistuskausia, kun pitää suunnitella vuotta aiemmin.

    Jään seurailemaan mielenkiinnolla, mihin kaikkeen vihreään päädyt! :)

    VastaaPoista