maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ajatuksia kutsukortista

Tulen tekemään itse askartelemalla, piirtämällä ja kuvankäsittelemällä kutsukorttimme. Se on ollut selvää jo alusta asti, niin saa varmasti sellaiset kuin itse haluaa, ja pääsee hienosti antamaan vieraille vihjeitä tulevasta teemasta.

Pohjan mallia olen kuitenkin vaivannut päässäni lähipäivinä, kunnes törmäsin Silverlakelove. -blogissa loistavaan linkkiin sekä myös korttipohjaan, joka on aivan unelma. Minua on näet mietityttänyt, kuten varmasti monia muitakin, miten kortin saa pysymään kauniina vaikka se täytyy ahtaa täyteen infoa. Täytyy olla karttaa, sekä myös pukeutumis- ja muita ohjeita mahdollisille yksinkertaisille ihmisille =D.


Ilmiselvä vastaus on ylläolevassa kollaasissa oikealla puolella olevat korttimallit - kutsukorttipohja taskuilla! Varsinaiseen pohjaan liimattuna kaunis kutsu, ja sitten taskuihin pieniä lappusia lisäohjeilla. Varsin nerokas idea. Sitten jokin sievä satiininen nauha pitämään taiteltua kutsua kasassa (tai sinettilakan palanen...).

 Vasemmalla kollaasissa on esillä hieman jotain sen tyylistä millaista tulen itsekin tuhertamaan kasaan. Lehtien sijaan kelttiläistä ornamentiikkaa, mutta lisäkehysten asettelu tuo hienoa ryhtiä kortille vihreiden kuvioiden keskelle. Kunnianhimoinen tavoitteeni olisi mennä talven ajaksi kalligrafian kurssille, ja oppia sinä aikana tarpeeksi että pystyisin tekstaamaan käsin tulevat kutsukortit.

Kuvan kortit sivustolta Weddingpaperdivas

4 kommenttia:

  1. Ai jestas tykkään niin tuosta kelttiläisteemasta! Ja kortit näyttää upeilta!

    VastaaPoista
  2. Joo, ja vielä käytännöllisiltä ;D

    VastaaPoista
  3. Tuo on muuten aika jännä idea, meillä kanssa sama ongelma että ainakin karttaa/ohjetta siitä mihin autot jätetään pitäisi saada kutsuun mukaan. Noin kaikki voisi lähettää kätevästi "samassa paketissa".

    VastaaPoista
  4. Joo, tykkäilin kauheasti tuosta mallista, niin ei sitten pyörisi kirjekuori täynnä lippusia =D

    VastaaPoista