lauantai 16. heinäkuuta 2011

Inspiraatiota

Kasasin pienen kollaasin itseäni miellyttävistä hääelementeistä. Teemavärit käyvät luultavasti melko selväksi kollaasista ;).


Kukka-asetelmat kuvissa ovat liian prameita makuuni, mutta muuten esimerkiksi kattauskuva näyttää todella hyvältä. Paperitavara näyttää myöskin hienolta, tosin valkoinen on niissä liian puhdassävyistä, kaipaan pergamentin keltaisuutta, muinaista henkeä.

Hääpukeutumiseni korut rakentuvat helmien ympärille. Sormukset tulevat olemaan keltakultaa, mutta muuten hopea saattaa esiintyä koruissa (olen mm. iskenyt silmäni erääseen potentiaaliseen tiaraan).
Kampaus tulee olemaan kiharaa, ja niin - keskellä alhaalla näkee hääkenkieni teeman. Kyllä, aion laittaa jalkaani tennarit, Conversen light acousticit, nahkaisina, ja joko vihreinä tai valkoisina.

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa todella mahtavalta nämä suunnitelmasi! Ihastuin teemaasi :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, kiitos ^^ Vähän se on hajanainen tosiaan vielä, mutta onneksi on aikaa =D

    VastaaPoista
  3. Ootko löytänyt nuo kengät jo? Tai niin, ei varmaan kannata ostaa ennenkun tietää minkä puvun haluat. Tietää sit sopiiko valkoinen vai vihreä paremmin :)

    VastaaPoista
  4. Valkoisina löysin jo, mutta vihreinä en oo nähny. Mut luultavasti ne valkoiset onkin se parempi vaihtoehto, toisaalta vihreet olis monikäyttöisemmät :)

    VastaaPoista