perjantai 3. helmikuuta 2012

Otoksia Porin häämessuilta

Viime sunnuntaina tuli käytyä ystäväkaason kanssa häämessuilla täällä Porissa. Väkeä piisasi alusta asti tungokseksi asti, ja näytteilleasettajia olikin runsaasti. Tuli huomattua, että itsellä on jo asiat aika hyvin järjestyksessä, eli monilla näytteilleasettajilla ei "ollut mitään annettavaa." Potentiaalisia hääkuvaajia löytyi pari vaihtoehtoa, ja mahdollinen häämeikkaaja! Tästä lisää mahdollisesti myöhemmin..

Näimme myös yhden hääpukunäytöksen ennen poistumista, ja oli kyllä hienoja pukuja ja kampauksia ja kimppuja! Lisäksi näytöksen malleiksi oli värvätty tanssikoululaisia, ja esityksessä soi erilaisia kappaleita, joiden tahtiin oli ajoittaista tanssahtelua, mukavan erilaista. Tässä muutamia tunnelmakuvia.

Jos pitäisimme maalaishäät, voisin niin nähdä itseni keskimmäisessä puvussa. Ja miljöökuvaukset viljapellossa!

Rakastan violetin puvun pituutta. Mahtava tapa esitellä näyttäviä kenkiä.

Suosikkipukuni näytöksessä, Sincerityä. Jos en omistaisi jo pukua, kävisin sovittamassa! =D

Myös dramaattisia tummia pukuja oli nähtävillä, reunimmainen oikealla oli kaasoni suosikki.


Kaasomekkoja, lyhyitä oli ikävän vähän. Vasemman reunan vihreä sävy <3

Vinkkejä myös sulhaspukeutumiseen. Taidamme edelleen olla perinteisen puvun kannalla.


Samaisena messupäivänä tuli myös askarreltua taas iso kasa kutsukortteja ja vietettyä muutenkin laatuaikaa kaason kanssa. Vähän kyllä mietiskeltiin, että miten miehet todella viihtyvät häämessuilla, me molemmat koimme tapahtuman niin tyttöelämykseksi, ja ainakin oma sulhoni olisi suoraan sanottuna kärsinyt jos tuonne olisi raahattu =D

3 kommenttia:

  1. Mä "raahaan" oman sulhoni huomenna häämessuille. ;) Toivottavasti raukkaparka ei nyt ihan hirveästi joudu kärsimään! :D Sulho on kyllä sanonut lähtevänsä ihan mielellään, etenkin kun lähdemme etsimään hänelle pukua sieltä, tai ainakin ottamaan selvää millaisen puvun haluaa. :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin tuo herrashenkilö lähti mukaan ihan suostuttelematta - se tietää minut ja mun "check-DONE-check-DONE"-mentaliteettini, joten ei päässyt pitkästymään :D

    VastaaPoista
  3. Mä pystyin hääpukunäytöksessä niin kuvittelemaan omani haukottelemaan viereen, mutta taitavat nuo sulhasetkin olla erilaisia ;D (ja häämessut, tuolla oli ehkä yksi koju mistä sulho olisi saanut jotain irti...)

    VastaaPoista