torstai 23. helmikuuta 2012

Guess what I got today...

Muutama viikko sitten kävelin Porin Itäpuistossa sijaitsevaan JC Designiin, kultasepänliikkeeseen. llmoitin heille haluavani punakultaisen sormuksen yhdellä timantilla ja röpöisellä pinnalla.

Tänään kävin jännityksestä täristen hakemassa valmiin sormuksen, ja se on juuri täydellinen! Se sointuu kauniisti yhteen kihlani kanssa, ja kirkas timantti korostaa kauniisti punakullan sävyä. Ei millään jaksaisi enää odottaa puolta vuotta että pääsee tätä herkkua käyttämään.



Kyseessä on siis toiveideni mukaan "mittatilaustyönä" käsityönä tehty sormus, kun en valmiina mieleistäni löytänyt. Sormukselle tuli hintaa 400 euroa, mikä on mielestäni melko kohtuullinen hinta uniikista käsityöstä. Sepät JC Designissa olivat hurjan mukavia, ja yksinkertaisista aivoituksistani onnistuivat nappaamaan sen oleellisen.

Mitäs pidätte? ^^

6 kommenttia:

  1. Tykkään! Ihanan erikoinen. Oliko teillä joku budjetti etukäteen sovittuna?

    Ja I agree, tyypit ovat todella mukavia ja hiton taitavia. Olen haastatellut heitä pari kertaa lehtijuttuja varten.

    VastaaPoista
  2. Ei ollut mitään tarkkaa budjettia, mutta esimerkiksi aiemmin ihailemani Lapponian Timanttilampi olisi maksanut hieman päälle 1 000 euroa, mikä oli mielestäni liikaa. Etenkin kun en monitimanttisuuksia haikaillut missään vaiheessa ^^

    VastaaPoista
  3. Wau mikä sormus ja mihin hintaa! Todella kaunis pinta. :)

    VastaaPoista
  4. Todella kaunis sormus, eikä missään nimessä ole hinnalla pilattu! :>

    VastaaPoista
  5. On kaunis ja romanttinen! Täytyy sanoa ettei ole pahan hintainen! :) Jotenkin olisin olettanut että hinta olisi ollut tuplat tuollaiselle. Positiivinen yllätys siis.

    VastaaPoista