perjantai 10. elokuuta 2012

Vieraskirjan toteutus

Hei ja pahoittelut blogihiljaisuudesta! Viimeiset työviikot olivat jotenkin ylitsepääsemättömän raskaita, energiaa ei jäänyt suuremmin tuhlattavaksi työpäivien jälkeen. Häihin on enää kaksi viikkoa huomenna, mutta stressitaso on ainakin toistaiseksi ihan siedettävällä tasolla. Sellainen olo, että kyllä kaikki tulee ajallaan hoidettua =)

Yksi asia on jäänyt viime viikoilta esittelemättä, minkä esittely on tarpeen, nimittäin vieraskirjamme toteutus. Joskus viime talvena jo törmäsin hienoon ideaan netissä surffaillessani, perinteinen vieraskirja oli korvattu postikorteilla, joihin vieraat jättivät terveisensä. Tällainen tuli nyt meillekin käyttöön. Tekstipuolella korteissa tiedustellaan vierailta ohjeita avioelämään, mielikuvia hääparista sekä yleisiä terveisiä.

Ja kuvapuolelle tuli jotain, mitä olemme tässä vuoden aikana kasailleet ja mitä olen tännekin postaillut Rakkaus -postauksissani: ihania sitaatteja kirjoista!


Kortit tuli tilattu Ifolorin kautta, nimenomaan postikorttiohjelmasta. Kävi vielä hyvä tuuri, että tilailin kortteja sellaisena päivänä kun kortit olivat viimeistä päivää tarjouksessa :)

Ja kyllä, korteissa ei lue, mistä sitaatit ovat peräisin ^^. Vähän haastetta ja ihmeteltävää (ja puhuttavaa) sitä kautta iltaan. Ja tietysti englannin kieli tuo vaikeuksia suurimmalle osalle vieraista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti