tiistai 21. elokuuta 2012

4 yötä

Tänään on menty vauhdilla kahden edellisenkin päivän edestä. Jotenkin sitä alkaa ymmärtämään, että häät ovat ihan kohta (huomaa myös nukkumisen haastavuudessa, liikaa asioita pyörii mielessä) eikä osaa enää ottaa niin rennosti. Hääjuttujen lisäksi tuli kuitenkin myös rentouduttua, hyvä ystäväni joka on töissä Saksassa oli palannut Suomeen lomailemaan, ja tapasimme tyttöporukalla herkuttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

No mitäs hääjuttuja sitten? Valmiit paikkakortit tuli yhdistettyä pöytäkyltteihin, niin että lauantaina avustavien henkilöiden on helpompi laittaa pöydät valmiiksi. Hain vanhempieni luota kanistereita boolien valmistelua varten, sekä siskokaasoni tekemän polttarikansion vielä täydennettäväkseni.


Lisäksi, pari päivää sitten havahduimme, että kirkkoonkin olisi hyvä valmistella ohjelmat. Kirkko-ohjelman lisäksi kirkossa jaetaan rullalle käärittynä vielä pieni kartta Porin keskustasta. Tienvarsiopasteet ohjaavat vieraat läheiselle parkkialueelle, joten tein vielä kartan jonka avulla ulkopaikkakuntalaiset löytävät juhlapaikalle. Mukavaa touhua kyllä, yksi mukavimmista häihin valmistautumistöistä on ollut tuo karttojen väkertäminen ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti