lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kaasojen pukeutuminen

Huhhuh, olipas erilainen reissu tällä kertaa! Olin varaillut meille sovitusaikaa viime maanantaina, ilmoittaen, että kaksi kaasoa ja 7-vuotias morsiustyttö olisivat tulossa sovittamaan Alexia Designin pukuja. Kun tänään saavuimme paikalle, oli paikalla kaksi muutakin seuruetta (mikä mielestäni oli vähän typerää kun aika oli kuitenkin varattu...).

Ensi sanoiksi kerrottiin, että merkiltä ei muuten heillä ole yhtään pikkuväen pukua, eli Raumalta asti sovittamaan saapunut kummityttöni ei saanut mitään sovitettavaa! Ihmettelin miksei asiaa voitu puhelimessa kertoa alkuviikosta..

Myös kaasojen pukujen kanssa oli ihmettelemistä. Alexian nettisivusto ei ollut ajan tasalla, ja moni puvuista, joita kaasoni olivat miettineet, eivät olleetkaan enää tämän vuoden mallistoissa. Mieleiset kuitenkin löytyivät, niitäkään ei kuitenkaan sovitettavaksi asti. Kaikista sovittamaan tulleista otettiinkin sitten vain mitat, ja heille tilataan nyt puvut mittojen mukaan.

Tällaiseen pukuun kummatkin kaasoni loppujen lopuksi päätyivät:


Toivottavasti näyttää yhtä hyvältä sitten livenäkin.

Kaiken kaikkiaan palvelu ei ollut lainkaan sellaista kuin olen yrityksessä tottunut saamaan. Tietysti, oli kiireinen lauantaipäivä ja viimeinen aukiolotunti, myyjä varmasti väsynyt jne. Silti, jos molemmille asiakkaille eli kaasoilleni välittyi mielikuva "ärsyttävästä myyjästä", ei ole ihan sopivaa asiakaspalvelua, etenkin kun miltei 300 euron pukuja ollaan ostamassa. Ja kummityttöni ja hänen äitinsä puolesta tosiaan harmitti, mittojen ottamisen takia joutuivat ajamaan tunnin suuntaansa... Kaiken kaikkiaan, sietää tulla hienot puvut kolmen kuukauden päästä!

3 kommenttia:

  1. No hohhoh, jopa oli palvelua. Voinen ehkä arvata missä olitte..ehkä. Tosi ikävää. Asiakaspalveluun soisi kyllä satsaavan aika tavalla tällä alalla!

    VastaaPoista
  2. Onpas ollut kurja tuuri. :/ Toivottavasti puvut ovat kuitenkin hyvät! Ainakin kuva on kaunis, niiiiin vihreä... :)

    VastaaPoista
  3. Toivotaan, että ovat hintansa laatuisia ^_^

    VastaaPoista