maanantai 9. heinäkuuta 2012

Juhlatilaa ihmettelemässä

Viime viikolla tuli tehtyä paljon häiden suhteen. Helsinginreissun ja paikkakorttiaskartelun lisäksi kävimme viime viikolla ihmettelemässä, miltä se juhlatilamme näyttikään. Sulho ei päässyt mukaan ikävän kesäflunssansa takia, mutta paikalla olivat toinen kaasoista, toinen bestmaneista sekä sulhon vanhemmat itseni lisäksi.

Pääsalia.

Juhlatila on hankalan pitkänmallinen, joten kovin kummoisia kuvia siitä en saanut (tällä kertaa sentään oli kamera mukana!). Vähän näkyy kuitenkin pitkää muotoa ja upeaa väritystä. Pöydille tulee tilan puolesta myös murattikirjaillut valkoiset liinat.

Samalla tuli vilkaistua vessoja, jotka viimeksi unohdin tarkistaa. Olivat onneksi kivan tilavat ja pöydille saa vieraille "ensiapulaukut." Lisäksi valitsimme sopivan tilan lapsille ja katselimme paikkaa pöytäkartalle ja muille liikkuville elementeille. 
Laajemman kiertokäynnin lisäksi saimme isännöitsijältä mukavasti vinkkejä hääjärjestelyihin, hän neuvoi mm. hyvän "kalanruoto"pöytäjärjestyksen.

Kuva baaritilasta.

Tilaan sisältyy myös mielettömän hyvännäköinen baaritila, joka on merkittävin syy miksi edelleen jahkailemme tullako vai eikö tulla alkoholia. Näin upeat puitteet jotenkin vaatisivat alkoholitarjoilun =D. Tänne tullaan joka tapauksessa kuitenkin sijoittamaan alkoholittomat boolimme.

Onneksi tila oli yhtä hieno kuin muistinkin, pelkäsin jo onko aika kullannut muistot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti