maanantai 1. elokuuta 2011

Meillä on juhlatila!

Kävimme tänään aamutuimaan katsomassa paria potentiaalista juhlapaikkaa Porissa, ja toinen oli kiva ja vapaa, joten teimme varauksen!

Kyseessä on Porin Odd Fellow -yhdistysten omistamat tilat Hallituskadulla, tyylikäs jugend-kiinteistö (ei mitään hajua mikä tuollainen yhdistys on...), jossa oleva juhlasali on sopivasti teemavärin mukaisesti vihreäsävyinen. Salissa on tilaa hieman vajaalle 80 hengelle (hääpari mukaan lukien 76 paikkaa, lisätuoleja tarvittaessa).


Piirtelin äsken saamani pöytäkartan pohjalta näytille pohjakarttaa sellaisena kuin se todennäköisesti tulee olemaan.


Kuvassa päässä ylhäällä morsiuspöytä. Morsiuspöydän takaa vierestä löytyvät kaksoisovet keittiöön ja seisovan pöydän erillishuoneeseen. Toisessa päässä, pienemmän saliosuuden takana, on baaritiski myöskin erillisessä huoneessa. Vinossa olevan kuuden hengen pöydän takana on mahtava jugend-tyylinen vihreä kaakelipintainen takka, suoran kuuden hengen pöydän vieressä on piano. Tämä kuuden hengen pöytä on mahdollista viedä pois, ja asettaa tilalle esim. bändi. 

Tykkäsin tilasta siis kovasti. Mahdolliselle ohjelmalle erityistä tilaa ei ole, mutta koska suunnitelmissa onkin melko "ohjelmattomat" häät, ei se haittaa. Tilan vuokraan sisältyvät myöskin nätit, siistit valkoiset pöytäliinat. Koska tilat ovat muuten niin vihreät, ei varmaankaan ole tarvetta millekään kaitaliinaratkaisuille pöydässä =D. 

Ihanaa, nyt sai aimo harppauksen suunnitteluille eteen päin, seuraavaksi miettimään pitopalvelua!

5 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Meillä alkaa huomenna hääpaikan etsiminen oikeinn todenteolla.

    VastaaPoista
  2. Joo, sitten vielä kun ensi katselukerralla muistaa ottaa kameran mukaan, ni saa tännekin enemmän havainnollistavia kuvia ^^

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää tosiaan. Paikka kuitenkin vaikuttaa moneen asiaan suunnittelussa, joten se on hyvä olla tiedossa.

    VastaaPoista
  4. Juu, esimerkiksi osittain pöytäkoristelumietinnät menivät uusiksi. Paikka on jo itsessään niin vihreä, että pöydissä eivät esimerkiksi kaitaliinat ole todellakaan tarpeen =D

    VastaaPoista
  5. Hei, onpas kiva myös satakuntalaisena huomata, etten ole ikinä kuullutkaan ko. paikasta! Kaunista!

    www.blakcblingwhite.blogspot.com

    VastaaPoista