sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tukkainspiraatiota

Kuten olen aiemminkin maininnut, siskokaasoni (joka opiskelee parturi-kampaajaksi) tulee tekemään hääkampaukseni. Olemme jo yhdessä keskustelleet visioista sitä varten. Koska omat hiukseni ylettävät parhaillaan hiukan yli hartioiden, ovat hiuslisäkkeet tarpeen näyttävää kampausta varten. Tulemme tilaamaan clip-on -pidennykset, koska itselläni on naurettavan kiharat hiukset enkä jaksaisi kiinteiden lisäkkeiden vaatimaa jokapäiväistä hiustenlaittoa.

Itse olin alunperin suunnitellut löysää, rönsyilevää nutturaa, mutta siskollani on hyvänkuuloinen ajatus puoliksi taakse kiinnitetystä hiuksista pienillä leteillä höystettynä. En halua minkäänlaista huntua, enkä tiaroitakaan. Ainoa tiara mitä tällä hetkellä harkitsen, on Pottereissa esiintyvä Korpinkynnen diadeemi. Jota ei ole ilmaantunut Noble-keräilytuotteiden joukkoon kiihkeästä odotuksestani huolimatta!

Tältä se näyttäisi.

Jos joku sattuu bongaamaan näitä jossain sivustolla myynnissä, olen hyvin kiitollinen tiedosta. Itse googlettelen vähintään kerran kuukaudessa, mutta vielä ei ole tullut vastaan... Tällaiselle Potter-fanaatikolle olisi mahtavaa julistaa faniuttaan monella tapaa hienovaraisesti häissään.

Jos diadeemia ei löydy, olemme puhuneet, että hiukseni koristellaan helmihuippuisilla pinneillä. Tulen kaulakoruna käyttämään helmiä, joten teemaa olisi mukava jatkaa hiuksiin. Nyt vielä litania löytämiäni (kiitos Google kuvahaulle) inspiraatiokuvia. Yksikään ei ole tismalleen sellainen kuin haikailen, mutta omaa potentiaalia.




Tämä on lähinnä ajatustani, isommalla kiharamäärällä ja pienemmillä leteillä.





Mitäs pidätte?

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään tuosta 4 kuvan kampauksesta eniten, ehkä siksi että se on näistä lähimpänä omaa kampaustani. :)

    VastaaPoista
  2. Korpinkynnen diadeemi olis kyllä aika hieno. Itsekkin siis potter-fanaatikko ;)

    ( http://greenweddingshoes.com/harry-potter-wedding-inspiration/ )

    <3

    VastaaPoista
  3. 3. kampauskuvan letti on hieno mutta tuo syherö melko arkinen.. Viimeinen kuva on ihana! Lehdet ja valkoiset kukat ja runsaus, ah.

    VastaaPoista
  4. Picata: Kiitos mahtavasta linkistä! :)

    VastaaPoista