torstai 19. tammikuuta 2012

Sweet materia

Sain Villi Varpuselta blogiskeneä kiertäneen haastekutsun. Kysymys kuuluu:

 "Kerro ilman materia-syyllisyyttä, mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

1. Kuten kaikki muutkin, joiden tähän olen nähnyt vastaavan, ostaisin unelmakodin.
Unelmakotini on moderni, isoikkunainen kivitalo jossakin täällä kotiseudulla. Oleellisimmat elementit ovat iso, tyylikäs kirjastohuone, sekä saarekkeella ja shakkiruutulattialla varustettu kunnollinen keittiö.



2. Toinen hankintani superrikkaana, olisi mukava kaupunkiasunto jostakin suurkaupungista, ehkäpä Lontoosta. Saisi sitten majoittua omaan kotiin kun menee shoppailemaan ja katselemaan ihanaa UK:ta.


3. Sitten ostaisin tietenkin kivan auton. Casino Royal -elokuvassa ihastuin Aston Martin Vanquishiin, ja kun kerran olen saastaisen rikas, on minulla mahdollisuus siihen autoon. Ja sitten huviajelutarkoitukseen hippityyliin maalattu kuplavolkkari =D



4. Jotain täytyisi saada päiviksi tekemistäkin, vaikka onkin rahaa kuin roskaa. Voisin siis hyvin ostaa itselleni kivan liikehuoneiston jostain ja pystyttää kirjakaupan, jossa myytäisiin sekä uusia että vanhoja kirjoja. Sitten voisin maksaa suosikkifantasiakirjailijoita vierailulle Suomeen kirjakauppaani ^^. Ja kaupassa olisi mukavia nojatuoleja, joissa itse saisin hengailla ja lukea kaiket päivät yhdessä ja erikseen asiakkaiden ja ystävien kanssa. Ja ottaa kissat mukaan hengailemaan ja vaanimaan asiakkaita hämyisten hyllyjen nurkissa.


5. 
Ja loppukaneettina voisi sitten ostella kaikkea pientä ja kivaa itselle, ja kaikille kivoille ihmisille. Niin, ja sitten vielä pari kolme kissaa lisää, ja niille henkilökohtainen hiekkalaatikoita tyhjentävä palvelija ;D

 

Ketkäköhän kaikki eivät tätä vielä ole saaneet? Noh, haastan kaikki loput ketkä eivät ole vielä haastetta kohdalleen saaneet ^^


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo visio kirjakaupasta! Oikein näen ne kaikki kirjat, hyllyissä hyppivät kissat ja vanhat nojatuolit silmieni edessä. :)

    VastaaPoista
  2. kirjakauppa <3 mun ikuinen haaveeni.

    VastaaPoista