lauantai 28. tammikuuta 2012

Kartta!

Taas saa yhden asian ruksittaa pois tekemättömien asioiden listalta! Mikäli muistatte, päätin viime vuonna, että tulen piirtämään kutsun oheen "lisälapulle" tyylitellyn kartan. No, siitä en olekaan sen päätöksen jälkeen puhunut mitään, koska piirtäminen ei vain ole sujunut. Tänään kuitenkin, vapaapäivästä intoutuneena, avasin rakkaan ystäväni Photoshopin, ja ryhdyin leikittelemään Google mapsin ja satunnaisten kuvien kanssa. Ja siitähän syntyi, sulhasen sanojen mukaisesti, varsin tyylikäs kartta!



Kuten huomaatte, kovin informatiivinen kartta ei ole, ihan vain pienen kokonsakin vuoksi. Tämän tueksi tulee kuitenkin vielä sanalliset ohjeet lisäohjelappuselle, ja luonnollisesti tienvarsikylttejä. Karttaan lisäilen vielä myöhemmin parkkipaikkamerkintöjä, koska suoraan juhlapaikan edessä ei ole kuin muutama satunnainen ruutu. Mutta muuten, tässä se nyt olisi. Mitäs sanotte?  

5 kommenttia:

  1. Vau, musta tuo on justiin sopivan informatiivinen (ehkä koska osaan lukea karttaa ja nuo mapsin kartat on tutun näköisiä) ja vielä kaiken lisäksi noin tyylikäs! Hitsi ku osais itekki väsätä jotain tuollaista.. Saako sulta tilaustyönä omiin häihinsä omalla tyylillä tehdyn?! :D

    VastaaPoista
  2. Todella kiva! Etenkin noiden kuvien kanssa. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti! ^^ tekstiviesti, miksei tuota voisi ainakin kokeilla =D

    VastaaPoista