perjantai 20. tammikuuta 2012

Asusteeni

Hoksasin, että pukeutumiseni yksityiskohdat alkavat olla selvillä, joten nyt voisi olla hyvä aika esitellä kaikki osaset vielä yhteisesti.
Hääpuvulle on aiemmin omistettu kokonaan oma postaus, Sincerityn pukuani ei siis tarvitse sen kummemmin tuoda esille.

Hääkengikseni hankin Vivienne Westwoodia, kumiballerinat ihanalla holy hand granade -tunnuksellaan.

Niiden pohjaan haluaisin sellaiset (siniset) I do -tarrat, niin hoituisi se jotain sinistä -osuuskin pukeutumisesta ^^. Osaako joku kertoa mistä niitä saa?

Koruikseni tulee helmiä, yksinkertainen, syntymäpäivälahjaksi mieheltä saatu helminauha, sekä nappimuotoiset helmet korviin.


Jotain vanhaa -osastoa hääpukeutumisessani edustaa muutama vuosi sitten Saksan-matkalta ostamani Swatchin kello. Kello pysyy myös mukavasti helmiteemassa.


Hääpuvun päälle tulen hankkimaan vihreän boleron samalla kun tilaamme kaasoille ja morsiustytölle mekot, niin tulee sitten varmasti samanvärinen. Eli Alexian mallistoista tulee se osuus.

Ainoa (suurin!) ongelma on enää laukku. En ole yhtään laukkuihmisiä, hankin harvoin uusia enkä suoraan sanottuna hirmuisesti ymmärrä niiden päälle. Näin ollen tämä yksityiskohta ei erityisesti kiinnosta, en löydä millään itseäni ihastuttavaa laukkua. Sen tulisi olla vihreä, ja jonkinsorttinen clutch. Olemme kyllä jo ystäväkaason kanssa sopineet, että hän huolehtii "romuistani" hääpäivänä, mutta olisi ne kiva sitten antaa säilytykseen jossain muussa pakkauksessa kuin muovipussissa...

Toivoni on nyt vielä kauppojen kevät- ja kesämallistoissa, jos sieltä tulisi jotain sykähdyttävää vastaan.

4 kommenttia:

  1. http://www.etsy.com/search/handmade?ref=auto&q=i+do+shoe+sticker&view_type=gallery&ship_to=FI Tuolla on rutkasti niitä tarroja. :) Ja kengät on hurjan söpöt! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ebaysta myos loytyy niita sinisia tarroja, mulla oli haissani tarrat kenganpohjissa, kuvaa loytyy http://haahulluttelija.blogspot.com/2011/10/i-do-i-do-i-do.html
    Suosittelen naita, olivat tosi kovaa tekoa.
    Sun Vivienne Westwoodit on kylla ihanat!

    VastaaPoista
  3. Ah. Ihania. Minulla on samantapaiset korut. Ongelmana on vaan että mitä näihin muihin korvareikiin laitan (2 suunniteltu - 4 jäljellä)

    VastaaPoista
  4. ...Pienempiä helmiä? =D Minun ongelmani taas on, että olin suunnitellut myös hiuksiin helmiä, mutta se taitaisi olla jo liikaa xD

    Kiitos vinkeistä tarroihin!

    VastaaPoista