sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Hääkarkkioivallus

Jonkin aikaa sitten mieleeni tuli (mielestäni) aivan mahtava oivallus hääkarkkirasioiksi. Päätin siis, että ihan karkeilla mennään, viitseliäisyys ei vain riitä saippuan keittelyyn ^^'

Ja se mahtava idea siis:


Lääkelasit! Jos en ole aiemmin maininnut, opiskelen siis sairaanhoitajaksi, eli mikäs sen osuvampaa kuin pientä ammattiin liittyvää vitsailua. Mikä parasta, lääkelaseja saa myös vihreinä. Nyt siis pitäisi vain ostaa 80 lääkelasia ja kannet niihin, ja kansiin sitten olisi tarkoitus liimata tarrat tuolla kutsukortissakin nähdyllä avainmonogrammilla varustettuna.

Karkeiksi lääkelaseihin haaveilen vihreitä Skittlesejä. Ongelmana vain on, että täältä koto-Suomesta ei saa Skittlesejä kuin irttarihyllyistä, ja kaikkia värejä sekaisin. Syynäsin jo vakiokauppamme eli britti-Amazonin valikoiman läpi, ja sieltäkään ei löytänyt kuin sekoituspusseja. Osaisiko joku vinkata paikan, josta namuja olisi mahdollista tilata, vai pitääkö vain pikkuhiljaa alkaa plokkailemaan irttarihyllyköstä vihreitä namuja esiin...

5 kommenttia:

  1. Mä olen jossain hääohjelmassa tämän lääkepurkki-idean nähnytkin joskus vuonna kivi ja kuokka. Ohjelmassa jompi kumpi pariskunnasta oli myös terveysalalla töissä ja mielestäni oli aika hauskaa, kun vieraille "laitettiin ensin lääkitys kuntoon" juhlien kärkeen. Toivottavasti kaikkien huumori vaan kestää. Tässä kuitenkin on kytkös sinun omaan alaasi. :)

    VastaaPoista
  2. Hei, toi onkin hauska "ohjelmanumero", voi ihan mainita ihmetteleville vieraille hääkarkkipurkeista! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Hei katsohan Calligraphen Oy (tama linkki: http://www.nowandforever.fi/index.aspx?&Lang=finland )

    ja sielta haajuhla- karkit, loytyy vihreita karkkeja ihan kahdessa savyssa!

    VastaaPoista
  4. Vaikka eivat siis Skittleseja olekaan, mutta ainakin vihreita.

    VastaaPoista
  5. Täytyykö karkkien nimenomaan olla skittleseja? nimittäin m&m karkkeja voi tilata omien väriskaalojen mukaan ja jopa omalla tekstillä.. :)

    VastaaPoista