perjantai 11. marraskuuta 2011

Hääkakkuideointi edistyy

Pitkästä aikaa tekstiä hääkakusta, olen näet saanut hieman suunnittelua aluilleen.

Olen päättänyt, että koska on tehtävä neljä kakkua, ainakin osa niistä saa olla erimakuisia. Kaikki kakut kuitenkin koristellaan samalla lailla, valkoisella sokerimassalla vihreillä koristuksilla (mitä ne koristukset ovat, on vielä epäselvää).
Tänään harjoittelin isänpäivää varten sokerimassan kanssa, myöhemmin sitten kuulette miltä maistui. Kyseinen isänpäiväkakku oli myös ensimmäinen makukokeilu.

Ensimmäisenä makuvaihtoehtona on suklaatäytekakku, joka on täytetty kirsikkahillolla ja kermalla. Yleensä suklaa+kirsikka on yksi mahtavimmista yhdistelmistä, ja on molempien, minun ja miehen suosikkeja. Palaan ohjeen kanssa vielä asiaan =)

kuvat: google ja pinterest
Tässä muutamia ulkonäöllisiä inspiraatioita, kakku tulee tosin olemaan tarjottavana nelitasoisella porrastelineellä, eikä klassisena amerikkalaisena "kekona."
Monessa inspiraatiokuvassani esiintyy raita kakun alaosassa, kuvittelisin että se voisi olla omissakin kakuissa kiva (ja helppo toteuttaakin). Myöskin viidennen kakun ympärillä oleva helminauha on ihanan näköinen. Yhden kakuista päälle tulee luonnollisesti hääpari, mutta muiden kolmen päällikoristeet ovatkin sitten ongelma. Periaatteellisesti en halua käyttää kukkia, mielestäni kakkujen eikä minkään muunkaan päällä saa olla mitään mitä ei voi syödä (paitsi juurikin se hääparipatsas).

Kakkujen "kylkikoristeina" etenkin kangaslaskosten näköinen massa voisi olla hienoa, ehkä laskoksiin voisi sitten vihreällä laittaa "kirjailua."
Kuvissa kokonaan vihreä kakku voisi olla hieno värit toisin päin käännettyinä. Ja valkoisen kakun koristeet ovat lähinnä unelma, eivät taida koristelijan taitoni ihan siihen riittää ^^'

kuva täältä
Läpileikkaukseltaan kaunis kakku on yllänäkyvässä isossa kuvassa, suklaakakku vaalealla ympäröitynä on herkullisen näköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti