perjantai 12. elokuuta 2011

Sweetest blog -tunnustus


Hii, sain blogitunnustuksen Häähullun haaveiluja -blogista, kiitos kovasti! Osana tunnustusta on haasteena paljastaa kolme asiaa itsestäni; Lempivärini, lempiruokani, ja paikka jonne haluaisin matkustaa. Kaikki menevät hienosti myös hääteemaan ^^.


Lempivärini on luonnollisesti häidenkin teemaväri vihreä. Vihreä ei tosin esiinny sisustuksemme värejä, lähinnä kyllästymisen välttämisen takia (sisustuksemme on mustaa, valkoista ja harmaata pienillä ruskeilla lisillä - maanläheisiä perusvärejä). Mutta muuten vihreä on iso osa vaatekaappiani ja kaikkia tavaroitani - jopa tälläkin hetkellä naputtelemani miniläppärini on vihreä =D 
Myöskin vihreät aatteet ovat lähellä sydäntäni. 

 
Lempiruokaani ovat kiinalainen ruoka, sekä ylimpänä ykkösenä, ikinä kyllästymättä, sushi. Pidän erilaisista makeista mauista suolaisessa ruuassa, siksi kiinalainen varmaankin on suosikkini. Myös paistetut nuudelit ovat hieno asia.

Sushi taas, erilaiset kalat ja ravut ovat ihania, ja merilevä on suuri suosikkini (ja miehekkeen inhokki hajua myöten). Suunnitelmissa olisi saada sushia myös häämenulle, perinteisen kraavikalan rinnalle.


Paikat jonne haluaisin matkustaa, no tämä onkin pitkä lista. Maailman ympäri 80 vuodessa on koko elämän tavoite, tällä hetkellä ykköstoiveissa matkakohteissa ovat Yhdysvallat, ennen kaikkea New York, sekä Japani ja sieltä ykkösenä tietysti Tokio. Tokioon ei varmaankaan tosin kannata lähivuosina matkata tsunami- ja ydintehdasasioiden ansiosta...

Ja häämatkalle hingun tällä hetkelle Dubliniin ja Irlannin maaseudulle, hyvin teemaamme sopivasti ;D


Tunnustusta laitan myös eteenpäin:

Ihanan inspiroivalle, samalla teemavärillä matkaavalle Vihreä morsian -blogille

sekä

uskomattoman koukuttavalle Hei me mennään naimisiin! -blogille

2 kommenttia:

  1. Oi, kiva kuulla että mun blogi on "uskomattoman koukuttava" :) ♥
    Yleensä mun blogeista on sanottu että kirjoitan tylsästi eikä niitä jaksa lukea :D

    VastaaPoista
  2. Oho, vähän myöhässä huomasin tämän. :D Kiitos kuitenkin. ^.^

    VastaaPoista