keskiviikko 17. elokuuta 2011

Hääpuku löytyi...

... ja se ei luonnollisesti ollut yksikään niistä joita eilen lähdin Helsinkiin sovittelemaan =D

Se vihreäkirjailuinen Nixa designin puku, jota olin kaavaillut, oli malliltaan epäimarteleva ruumiinmallilleni (etenkin näin pönäkässä kunnossa kun parhaillaan olen...). Sain kuitenkin morsiuspukuliikkeessä tietää, että kaikkia kirjailtuja pukuja saa myös vihreällä kirjailulla!

Ja se unelmien puku näytti tältä


No okei, pitää ottaa huomioon pari lieventävää tekijää:
- sovituspuku oli kokoa 50, eli aivan liian iso. Ja sen näkee
- tuleva morsian painaa tällä hetkellä ainakin 10 kiloa liikaa. Working on it..
- rintaliiviolkaimet eivät kuulu näkyviin =D
- ja sovitettu puku ei luonnollisesti ollut vihreillä kirjailuilla..

Mutta sitä peilistä tuijotellessa näki mielessään sen, miltä puku tulee näyttämään oikean kokoisena. Ja helma oli ihanan muhkea, kerta kaikkiaan rakastuin pukuun, johon en ollut nettiä selatessa kiinnittänyt ollenkaan huomiota.


Kuvassa vasemmalla siis Suomen pukuvuokraamon sivuilla näkyvä promokuva, jota en siis ollut noteerannut vääränvärisenä lainkaan. Muokkailin itse kuvaan kirjailut vihreiksi, että saisi edes jotain aavistusta. Ja tykkään <3

Joten, tämän puvun tulen tilaamaan marras- joulukuun vaihteessa kotikaupunkini hääliikkeeseen, juuri ennen kuin Nixan vuoden 2011 puvut poistuvat valikoimista.

4 kommenttia:

  1. Vautsi, onpa hieno puku! Tuo kirjailu on ihana!
    Mun pitäis mennä ompelijan juttusille mutta vielä en ole saanut motivaatiota...

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta blogissani, tulin heti vastavierailulle!! Ihana mekko, ruskeanakin nuo koristeet ovat tosi kauniin!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti, olen kanssa itse tosi ihastunut pukuun, sen tiesi heti kun sen sai (5 kokoakin liian suurena) päälle ^^

    VastaaPoista
  4. Hm, nyt tuli jo vedet silmiin kun näin susta kuvan puvussa -vaikka se on väärän värinen ja kokoinen. Paljonko mahdan pillittää kun nään sen oikeen puvun sulla :')

    VastaaPoista