sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Käsiohjelma juhlaan

Vaikka paikkakorttien muoto onkin vielä päättämättä, ja hääkarkit onnettomasti vaiheessa, olen kuitenkin jotain saanut aikaiseksi häiden pöytäkoristelun suhteen.

En pidä perinteisistä kolmion mallisista, pöydällä pystyssä tonottavista ohjelmatiedotteista. Tästä syystä tuli lähdettyä tekemään vähän vaikeamman kautta, jokaiselle henkilökohtainen "käsiohjelma." Hirmuisasti pikkuesitteillä ei ole informatiivista arvoa, mutta ovatpahan sieviä!

Etukansi.


Käsiohjelmassa on kansineen kahdeksan sivua, eli kaksi kaksinkerroin taitettua arkkia. Ohjelma on kooltaan neljäsosa a4:sta eli noin postikortin kokoinen.

Ensimmäinen aukeama.

Kun vihkosen avaa, ensimmäisellä aukeamalla on vain Arwen Iltatähden siteeraus. Päästin tyhjää tilaa rakastavan esteettisen silmäni kunnolla vauhtiin käsiohjelmaa väsäillessäni ^^'

Keskiaukeama.

Keskiaukeamalta löytyy juhlapäivän menu, sekä hää"logoksemme" muodostunut siivekäs avain. Se on muuten alunperin peräisin weddingchicksien ilmaisgrafiikoista.

Kolmas aukeama.

Viimeiseltä sivulta löytyy sitten karkea ohjelma, joka antaakin lähinnä osviittaa illan kulusta vierailla varsinaisen informaation sijaan.

Takakansi.

Takakannesta löytyy Edward Cullenin sitaatti Eclipse-kirjasta. Olisin halunnut kumpaankin sitaattiin merkitä, kuka sen on sanonut ja missä, mutta miehekkeellä on niin vahva inhohäpeä Twilight-saagaan liittyen ettei sen lähdettä saanut mainita. Vaikka sitaatti kuulemma kiva olikin =D.



Lisäksi olemme jo jonkin aikaa sitten hakeneet ruokaservetit tukusta. Alun perin menimme hakemaan Dunin kangasta jäljitteleviä, valkoisia servettejä. Löytyi kuitenkin niin kivan vihreitä kuviollisia, että päädyimmekin hankkimaan servetit teemavärin mukaisesti. Onneksi pöytäliinat tulevat olemaan valkoiset, niin ei tule (toivottavasti) vihreän yliannostusta.

Laitan serveteistä kuvia taitteluineen heti kun saan loput hääkarkkirekvisiitat luokseni ja saan karkkipurkit mukaan koeasetelmaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti