maanantai 25. kesäkuuta 2012

Olkapäät piiloon kirkossa

Olen melko tarkka kaikkien etikettien suhteen, niin myös kirkkoetiketin kohdalla. Ei siis tullut kysymykseenkään, että menisin vihittäväksi olkaimettomassa hääpuvussani olkapäät paljaina.

Olin suunnitellut jonkinsorttista boleroa tai huivia olkapäille, mutta sitten värikaimani Vihreä morsian postaili samoilla teemoilla, ja oli jo puolestani tehnyt vähän etsintää eBayssa ;D. Sieltä sitten bongasinkin itselleni vihreän asusteen kirkkoa varten.

Kuva eBayn myyntisivulta

Viitta on kuvanmukainen, läpikuultavaa vihreää kangasta, ja siinä on edessä yksi nappi-lenkki -kiinnitys kaulalla. Niskassa on kuvan mukainen suuri huppu.

Vaikka olen melko pitkä (175 cm) yltää viitta reilusti lattiaan asti. Sen alle sopii siis loistavasti muhkeahelmainen pukuni, nostaen viitan reunaa sopivasti. Odotankin innolla, että saisin pukuni ompelijalta ja pääsisin kokeilemaan viittaa konkreettisesti puvun kanssa. Mutta tykkään kyllä kovasti!

Hintaa viitalle postikuluineen tuli n. 30 e.


2 kommenttia:

  1. Kiva idea tavallisten boleroiden ja huivien seassa. Sopii varmasti hääteemaanne. :)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vain, niin paljon on katsos aikaa että vastaan muidenkin morsiamien vaateongelmista. ;) Laita ihmeessä myös "live-kuvia". :)

    VastaaPoista