keskiviikko 29. elokuuta 2012

25.8.2012: Hääpäivän aamu

Aika alkaa tarinointi hääpäivästä. Emme ole vielä saaneet päivän dokumentaarista kuvamateriaalia, mutta ainakin valmisteluista voin jo kirjoitella :)

Herätyskello soi aamulla kahdeksalta, ja suihkureissun jälkeen lähdimme sulhasen kanssa vielä viemään viimeisiä koristeita juhlapaikalle. Pääasiallinen koristelu oli tehty edellisenä iltana, mutta esim. wc:iden ovien kyltit olivat vielä jääneet matkasta.
Juuri kun äitini saapui tuomaan pikkuleipiä illan kahvipöytää varten, oli minun aikani lähteä juhlapaikalta Porista vanhalle kotipaikkakunnalleni Nakkilaan meikattavaksi. Sulho jäi juhlapaikalle vastaanottamaan pitopalvelua sekä sekoittamaan booleja valmiiksi. Mieheke oli sopinut menevänsä puolen päivän aikaan veli-bestmanin kanssa heidän kotipaikkaansa Ulvilaan valmistautumaan.

Meikissä odotti yllätys, meikkaaja ei ollutkaan puodin omistaja, vaan hänellä töissä oleva tyttönen - joka sattui olemaan luokkakaverini ala-asteella! Olikin ihan mukava vaihtaa hiukan kuulumisia meikkailun lomassa. Olin toivonut meikistä melko luonnollista, ihan vain siksi kun en normaalisti meikkaa ollenkaan. Silmämeikistä tehtiin voimakkaampi, mutta muuten sain toivomani lookin.

Morsiustyttö äiteineen sekä ystäväkaaso laittautumassa.
Yhdentoista aikaan olin valmis, ja oli aika siirtyä kotiin, siskokaasoni kammattavaksi ja ystäväkaason puettavaksi. Äitini teki samalla koko porukalle ruokaa, niin saimme kaikki vähän syödäksemme pitkää päivää varten. Siskoni laittoi lisäkseni myös morsiustytön kampauksen, ja siskoni luokkakaveri oli laittamassa siskoni ja ystäväkaason sekä äitini hiukset. Kaikki saivat osansa kaunistautumisesta =D

Itselleni kävi itse asiassa vähän nolosti, saman tien kun kaasoni sai hääpukuni päälle kauniisti nyöritettynä, huomasin että olin unohtanut käydä vessassa ennen aloittamista! Tulipa heti sitten aamulla harjoiteltua hääpuvussa vessaan ahtautumista ^_^'

Hieman myöhässä aikataulusta olimme valmiita, ja oli aika siirtyä Ulvilaan kirkolle, missä siskokaasoni otti hääpotrettimme ja sinä aikana ystäväkaaso koristeli hääautoa bestmanien avustuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti